Το U BOUND® είναι ένα απόλυτα διασκεδαστικό, μεσαίας έως και υψηλής έντασης πρόγραμμα άσκησης με μηδενική αρνητική επίδραση λόγω της ελαστικής φύσης των τραμπολίνο, που δουλεύει ενάντια στην απόλυτη αντίθετη δύναμη... τη βαρύτητα.

Με ενεργειακή δαπάνη που μπορεί να φθάσει έως και τις 900Kcal ανά συνεδρία, το U BOUND® προσφέρει αυτό που πολλοί επιστήμονες αποκάλεσαν ως ένα από τα πιο αποτελεσματικά είδη άσκησης που δημιουργήθηκαν από τον άνθρωπο.

Το U BOUND® υπόσχεται ότι θα σας ταρακου-νήσει δυνατά...!!!

Τι είναι το Ubound

Πρόκειται για άσκηση σε ατομικό τραμπολίνο, στο οποίο πραγματοποιούνται μικρές ΠΙΕΣΕΙΣ και όχι αναπηδήσεις, με μηδενική αρνητική επίδραση.

Σε ποιους απευθύνεται

Σε όσους θέλουν να συνδυάσουν ένα διασκεδαστικό τρόπο άσκησης με την άσκηση τους.

Τι προσφέρει

Προσφέρει αερόβια άσκηση και ενδυνάμωση σε όλο το κάτω μέρος του σώματος.

Γιατί να το προτιμήσεις

Θα επιτύχεις το τρίπτυχο διασκέδαση, ασφάλεια (άσκηση χωρίς επιβαρύνσεις) και προπονητικό στόχο (αερόβια άσκηση με καύση περισσότερων θερμίδων από μια κλασική συμβατική τάξη πχ. Aerobics). Επιτυγχάνετε μεγαλύτερη απόδοση, επενδύετε στην συνολική ανάπτυξη της Φυσικής Κατάστασης και την Υγεία, λόγω της αναπάντεχης δυναμικής φύσης αυτού του είδους άσκησης.

Κάθε πότε

Έως και τρεις φορές την εβδομάδα, αλλά προτείνονται οι δύο ως καλύτερες στο συνολικό προγραμματισμό του ασκούμενου σε σχέση και με άλλες μορφές άσκησης.

Διάφορες πληροφορίες

Θερμίδες που καταναλώνονται: από 500 έως 900 την ώρα, ανάλογα με την ένταση, την ηλικία, το φύλο, το σωματότυπο κ.λπ.
Στηρίζεται σε απλές αρχές

  • Απλό: δεν υπάρχει μεγάλη σύνθεση κινήσεων
  • Ασφαλές: είναι μια NON IMPACT δραστηριότητα χωρίς δηλαδή κραδασμούς, ενώ έχει χρησιμοποιηθεί σε πολλά προγράμματα αποκατάστασης μυοσκελετικών τραυματισμών Δεν είναι κάτι νέο το mini τραμπολίνο είναι νέo, ως μορφή άσκησης που δίνεται σε επίπεδο Μαζικού Αθλητισμού.
  • Οφέλη: • Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος • Βελτιώνει το λεμφικό σύστημα • Καταπολεμά την κυτταρίτιδα • Εμποδίζει και καταπολεμά την οστεοπόρωση • Αναπτύσσει τη δυναμική ισορροπία ιδιοδεκτικότητα και κιναίσθηση

Τοποθεσία

Φρουρίου 13 
Κομοτηνή 69100

Δείτε μας στους χάρτες της Google

Επικοινωνία

Phone: (25313) 06 880
Fax: (25313) 06 881

Email: animastudiokomotini@gmail.com

Ωρες Λειτουργίας

Δευτέρα-Πέμπτη: 8:00 - 13:00 & 17:00 - 21:00
Τρ.-Τετ.-Παρ.: 08:30 - 13:00 & 17:00 - 21:00
Σάββατο: 09:00 - 12:00