Η εκγύμναση EMS (ηλεκτρομυοδιέγερση) για όλο το σώμα είναι μια εξαιρετικά αποτελεσματική μέθοδος εκγύμνασης σύντομου χρόνου για την αύξηση της μυϊκής δύναμης και μάζας καθώς και για τη μείωση της περιεκτικότητας μυϊκού λίπους. 

Μια συνεδρία εκγύμνασης διαρκεί κάθε φορά μόνο 20 λεπτά και πραγματοποιείται με εξειδικευμένο γυμναστή ο οποίος φροντίζει για τη σωστή εκτέλεση τωνασκήσεων. Μια φορά την εβδομάδα αρκεί για την επίτευξη των στόχων που θέτει κάθε ασκούμενος. Η αποτελεσματικότητα αποδεικνύεται από πλήθος επιστημονικών μελετών. 

Η εκγύμναση πραγματοποιείται πάντα κατόπιν ραντεβού. Μια φορά την εβδομάδα – 20 λεπτά! Με τον τρόπο αυτό η εκγύμναση EMS προγραμματίζεται και από τις δύο πλευρές ανά τακτά χρονικά διαστήματα και πραγματοποιείται με ατομική υποστήριξη. Έτσι από τη μια εβδομάδα στην άλλη η εκγύμναση γίνεται ολοένα και πιο ελκυστική. Αυτή είναι η αποτελεσματικότητα που εγγυημένα οδηγεί στον στόχο!

Η ατομική υποστήριξη μετατρέπει ταυτόχρονα την εκγύμναση EMS σε «Personal Training». Ο προπονητής αναλαμβάνει εδώ έναν σημαντικό ρόλο. Πρέπει να βρει μια ισορροπία ανάμεσα στο επίπεδο απόδοσης και τον προσδιορισμό στόχου του πελάτη και μέσω μεμονωμένου κινήτρου να φροντίσει για την επιτυχή πραγματοποίηση αυτών των επιθυμιών. Ο γενικότερος αρχικός στόχος για βελτίωση της φυσικής κατάστασης του ασκούμενου μετατρέπεται σταδιακά σε μια συνεχή και ολοκληρωτική αλλαγή συμπεριφοράς – αλλά και σε έναν πιο ενεργό τρόπο ζωής.

Μια καλά μελετημένη αποδεδειγμένη τεχνολογία σε συνδυασμό με έναν εξειδικευμένο και καλά εκπαιδευμένο γυμναστή αποτελούν τη βάση για μια ασφαλή χρήση. Από την αρχή η υπεύθυνη χρήση μεταδίδεται και διδάσκεται από εξειδικευμένες δομές εκπαίδευσης. Μέσω τακτικής εναλλαγής ανάμεσα στην πράξη και την επιστήμη, δημιουργήθηκαν κατευθυντήριες γραμμές για την ασφαλή χρήση. Αυτοί οι κανόνες προτεραιότητας της ασφάλειας Safety-First αποτελούν σήμερα το χρυσό πρότυπο για τους επαγγελματίες παροχείς EMS.


Τοποθεσία

Φρουρίου 13 
Κομοτηνή 69100

Δείτε μας στους χάρτες της Google

Επικοινωνία

Phone: (25313) 06 880
Fax: (25313) 06 881

Email: animastudiokomotini@gmail.com

Ωρες Λειτουργίας

Δευτέρα-Πέμπτη: 8:00 - 13:00 & 17:00 - 21:00
Τρ.-Τετ.-Παρ.: 08:30 - 13:00 & 17:00 - 21:00
Σάββατο: 09:00 - 12:00